Vejen til succes med marketing insourcing

Published by Martin Kronborg

Ignite var oplægsholder på Dansk Annoncørforenings fremragende seminar om in-sourcing af marketing. Seminaret rummede indlæg fra både Arla, Lego, Agency Spring, Kim Jong og naturligvis ignite, om forskellige modeller af sourcing inden for, kreativ/content data og digital marketing.

Ignite gennemgik “Vejen til Succes med digital marketing insourcing”, som bl.a. handler om de fokusområder man som virksomhed skal være opmærksom på, når man overvejer insourcing af digital marketing.

Gik du glip af seminaret, har du nu mulighed for at downloade ignite’s oplæg ”Vejen til succes med in-sourcing”, hvor du bl.a. får en gennemgang af de 7 steps vi anbefaler at følge, på din vej til at tage mere kontrol over digital marketing i din virksomhed.

Send en mail til martin.kronborg@ignitenordic.com, så får du præsentationen tilsendt.

Har du lyst til at vi kommer forbi din virksomhed og gennemgår præsentationen, og taler om dine muligheder indenfor insourcing gør vi naturligvis gerne det. Kontakt Martin Kronborg på 30328005 eller ovenstående email.